اجيب زبدة فى طاسة سخنة واحمر اللحمة حوالى كيلو حبة حبة عشان لو زحمت ااطاسة اللحمة هتنزل ميتها وهكذا لحد ما تتحمر كلها واركنها على جنب .
اجيب حلة واحط فيها ملعقتين زبدة مع شوية زيت مع باقى الزبدة الة فضلت من تحمير اللحمة والى ما تشخن انزل ببصلتين تلاتة متقطعين تقطيع متوسط لونهم ازرق عشان بيسكروا الاكل ساعات بحط مع البصلة فى النحمير قرن فلفا متقطع وفص ثوم بتبقى حلوة بردو واحط شوية ماء واوطى النار عليهم لحد ما يغمقوا زهبى داكن مش محروقيين وبعدين انزل باللحمة والصوص الى نزل منها فى الطبق واحط فلقل اسود متكتريش . ملعقة توابل لحمة ومكعبيين مرق لحمة واقلبهم لحد ما مية اللحمة ترقب تختفى ازود كوبيتين مية واسيبهم وازودها كوبيتين وهكذا لحد ما تتستوى وتتصفصف على صوص معقول واملح فى الاخر واكوت مسخنة فحم احطها فى ورقة بصل واحطهى فى الحلة واحط عليها شوية صوص واسيبها شوية تاخد الريحة وبالهنا
اجيب حلة واحط فيها ملعقتين زبدة مع شوية زيت مع باقى الزبدة الة فضلت من تحمير اللحمة والى ما تشخن انزل ببصلتين تلاتة متقطعين تقطيع متوسط لونهم ازرق عشان بيسكروا الاكل ساعات بحط مع البصلة فى النحمير قرن فلفا متقطع وفص ثوم بتبقى حلوة بردو واحط شوية ماء واوطى النار عليهم لحد ما يغمقوا زهبى داكن مش محروقيين وبعدين انزل باللحمة والصوص الى نزل منها فى الطبق واحط فلقل اسود متكتريش . ملعقة توابل لحمة ومكعبيين مرق لحمة واقلبهم لحد ما مية اللحمة ترقب تختفى ازود كوبيتين مية واسيبهم وازودها كوبيتين وهكذا لحد ما تتستوى وتتصفصف على صوص معقول واملح فى الاخر واكوت مسخنة فحم احطها فى ورقة بصل واحطهى فى الحلة واحط عليها شوية صوص واسيبها شوية تاخد الريحة وبالهنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق